Finurlig

Finurlig er eit kommunikasjonsbyrå som leverer engasjerande innhald og solide løysingar.

Kommunikasjon og design bør alltid vere gjennomtenkt, heilskapeleg og kostnadseffektiv, eller sagt med andre ord, smart. Vi i Finurlig arbeider smart, og vårt mål er å skape verdi for våre kundar.

Ønskjer du smarte kommunikasjonsløysingar? Ta kontakt, så tar vi ein prat om ditt prosjekt.

Logoanimasjon for Nordic Semiconductor

Les meir

Elvetorget sitt julemagasin.

Les meir

Komplett visuell profil for konseptet Xcoaching.

Les meir

Visuell profil for kjøpesenteret Elvetorget i Førde.

Les meir

Visuell profil for transportselskapet Envira.

Les meir

Visuell profil og nettside for det nye komposittmaterialet Fjordpanel.

Les meir

Visuell profil og nettside for konsulentselskapet Pecom.

Les meir

Promoteringsfilm som skal freiste unge til å flytte til Høyanger kommune.

Les meir

Messevegg og bord som viser at HAFS(+G) kommunane har mange sider og mykje å by på.

Les meir

Finurligformelen

Ingen prosjekt er like, og det finst derfor ingen fasit for korleis dei bør løysast. Men ein god arbeidsprosess er gjerne kjenneteikna av ulike fasar, og dei har vi summert opp i Finurligformelen.

Idé og konsept

I denne fasen gir du som kunde informasjonen vi treng til å starte den kreative prosessen. Ei god forståing av konseptet og målet ditt gjer det lettare for oss å treffe blink fortare.

Skisser og utkast

Idéar blir til skisser, og skisser blir til utkast. Når vi har arbeida fram ein god retning for ditt prosjekt får du som kunde presentert våre tankar og konkrete utkast til vurdering.

Utforming

Når eit utkast har blitt godkjent startar sjølve utformingsprosessen. Det er no dei grundige førebuingane blir til solide løysingar!

Promotering

Når løysinga er ferdig skal den ut i verda og gjere jobben sin. Vi kan hjelpe med marknadsføring, og sikre at løysinga skaper størst mogleg verdi.

Les meir om vår arbeidsprosess og våre tenester.

Hei, vi er finurlige folk. Kjekt at du stakk innom!

Linn Bente er layouteksperten som sørgjer for system i sysakene.

Linn Bente har ein bachelor i grafisk design frå Norges Kreative Fagskole og Southampton Solent University. Ho har tidligare jobba som avisgrafiker og trivst best med redaksjonell design. Linn Bente er oppteken av komposisjon og samansetning.

linnbente@finurlig.no

+47 936 82 385

Stig er dagleg leiar og potet med ansvar for nettsider og tekst.

Stig har ein master i medievitenskap frå Universitetet i Bergen og har tidlegare jobberfaring frå undervisning og journalistikk på nett og papir. Planlegging, strategi og analyse er oppgåver Stig trivst godt med, og i Finurlig har han arbeida med alt frå å skrive bøker til å kode nettsider. Det er arbeid som krev god struktur.

stig@finurlig.no

+47 977 71 113

Sandra er designaren/fotografen som skaper visuelle uttrykk som skil seg ut.

Sandra har ein master i visuell kommunikasjon frå Kunst- og designhøgskulen i Bergen der ho fordjupa seg i visuelle profilar og interaksjonsdesign. Sandra har eit godt auge for foto, tenkjer alltid heilskapleg, og er strukturert, engasjert og nøyaktig.

sandra@finurlig.no

+47 470 19 234

logo visuell profil nettside foto visittkort brosjyre folder plakat bok magasin emballasje presentasjon rapport banner roll-up bildekor annonse